Põhiline Veebiotsing Google+ turvalisus, privaatsus ja ohutus
Veebiotsing

Google+ turvalisus, privaatsus ja ohutus

Google+ turvalisus, privaatsus ja ohutus
Anonim

Siit saate teada, millised seaded teid probleemide eest hoiab

Image

  • Parim veebist
  • Otsingumootorid
  • Veebisaidi haldamine
  • autor: Andy O'Donnell

    Vanem turbeinsener, kes tegeleb Interneti ja võrguturbega.

    Google+ kasutamine on lõpetatud. See artikkel jääb ainult arhiivinduse huvides.

    Olete Google+ kaudu kuulnud kõiki hüpeid. Võib-olla olete isegi sukeldunud, saanud endale konto ja hakanud üles ehitama oma "sõpruskondi", kuid kas olete võtnud aega, et vaadata, milliseid privaatsus- ja turvafunktsioone Google on teenusesse Google+ küpsetanud?

    Google + peamine konkurent Facebook on aja jooksul kohandanud oma privaatsus- ja turvaseadeid, lähtudes kasutaja muredest ja muudest teguritest. Facebook on saavutanud üsna jõulise süsteemi opt-in, opt-out, grupi- ja sõbrapõhiste turva- ja privaatsusmeetmete jaoks, mis arenevad veel tänapäevalgi.

    Lõppkokkuvõttes on Google+ arendajate otsustada, kas nad soovivad järgida Facebooki eeskuju või minna turva- ja privaatsusfunktsioonide osas hoopis teises suunas.

    Žürii uurib endiselt, kas Google+ on oma privaatsus- ja turvafunktsioonide rakendamisel teinud head tööd või mitte. Me kõik mäletame Google'i esimest suurt sissetungimist suhtlusvõrgustike maailma, tuntud ka kui Google Buzz. Buzzi esialgsed privaatsusseaded jätsid palju soovida ja selle tulemusel esitati ühishagi. Kas Google on sellest õppetunni õppinud? Peame ootama ja vaatama.

    Siin on mõned näpunäited, kuidas saate kasutada Google +'i praegu pakutavaid turva- ja privaatsussuvandid, et muuta oma Google+ kogemus turvaliseks.

    Alustamiseks klõpsake oma Google+ avalehe paremas ülanurgas hammasrattaikoonil.

    1. Privaatsuse suurendamiseks piirake oma Google+ suhtlusringide nähtavust

    Kui te ei soovi, et kõik inimesed maailmas näeksid, kes on teie sõbrad, peate tõenäoliselt piirama juurdepääsu sellele teabele.

    Teie sõprade ja suhtlusringide nägemise piiramiseks toimige järgmiselt.

    Klõpsake lehel „Google+ kontod” linki „Profiil ja privaatsus”:

    Klõpsake lehe jaotises Jagamine nuppu "Redigeeri võrgu nähtavust".

    Tühjendage ruut „Kuva inimesed sisse”, kui te ei soovi, et keegi, sealhulgas teie suhtlusringides olev, näeks, kes on teie sõbrad. Teine võimalus on jätta ruut märkimata ja valida, kas soovite, et sõbrad näeksid teie suhtlusringides olevaid inimesi või lubate kogu maailmas seda teavet näha. Praegu on vaikimisi lubatud, et kõik inimesed maailmas näeksid, kes on teie suhtlusringides.

    Kui soovite olla eraviisiliselt privaatne, saate ära hoida teiste inimeste suhtlusringidesse lisamise, tühistades hüpiku „Võrgu nähtavuse muutmine“ allosas ruudu „Kuva inimesed, kes on teid suhtlusringidesse lisanud“. kast.

    2. Eemaldage globaalne juurdepääs isikliku profiili osadele, mida te ei soovi maailmaga jagada

    Isikuandmete vargad armastavad isikuandmeid, näiteks seda, kus te koolis käisite, kus olete töötanud jne. Need üksikasjad on nende jaoks kullakaevandus. Kui teete need pisikesed andmed kogu maailmale kättesaadavaks, palute neil neid kasutada ainult teie identiteedi varastamiseks. Kõige parem on piirata juurdepääsu enamikule neist üksikasjadest, võimaldades seda teavet näha ainult teie sõpradel.

    Kui näete teenuses Google+ millegi kõrval maakera ikooni, tähendab see, et jagate seda üksust kogu maailmaga, mitte ainult teie suhtlusringides olevatega.

    Profiili teatud osade piiramiseks nii, et need oleksid nähtavad ainult teie suhtlusringides olevatele inimestele:

    Klõpsake lehel „Google+ kontod” linki „Profiil ja privaatsus”.

    Klõpsake lehe jaotises Google'i profiilid linki "Redigeeri profiili nähtavust".

    Avanenud lehel klõpsake nähtavuse sätete muutmiseks igal oma profiilil oleval üksusel. Klõpsake rippmenüül ja muutke üksusi, mida te ei soovi maailmale kuvada.

    Kui olete oma profiili nähtavuse muutmise lõpetanud, klõpsake ekraani ülaosas oleval punasel ribal nuppu "Redigeerimine valmis".

    Kui te ei soovi, et teie teave oleks otsingumootoritele kättesaadavaks tehtud, peaksite lehe allosas olevast jaotisest "Otsingu nähtavus" eemaldama märkeruudu "Aita teistel minu profiili otsingutulemustes leida".

    3. Piirake üksikute postituste nähtavust oma Google+ voos

    Google+ võimaldab teil piirata üksikute postituste (st olekuvärskenduste, fotode, videote, linkide jms) nähtavust. Kui postitate oma kodulehele midagi oma Google+ voogu, siis vaadake tekstivälja all olevat kasti, kuhu oma postituse kirjutate. Peaksite nägema sinist kasti, kus kuvatakse teie vaikeringi nimi (st sõbrad). See näitab inimesi, kellega teie postitust kavatsetakse jagada. Postituse nähtavuse eemaldamiseks klõpsake sinise kasti sees ikooni "X". Samuti saate lisada või eemaldada üksikisiku või suhtlusringi võimaluse postitust näha.

    Kuna Google+ areneb, pakub see kahtlemata täiendavaid privaatsus- ja turbevalikuid. Peaksite iga kuu kontrollima oma Google+ konto jaotist „Profiil ja privaatsus”, veendumaks, et te pole lubanud midagi, millest oleksite pigem loobunud.