Põhiline Sotsiaalmeedia Peida Facebooki postitused oma uudisvoogudest
Sotsiaalmeedia

Peida Facebooki postitused oma uudisvoogudest

Peida Facebooki postitused oma uudisvoogudest
Anonim

Lõpetage postituste kuvamine, mida te ei soovi oma uudistevoogudes näha

Image

Klõpsake või koputage kolme punkti, mis kuvatakse teie uudistevooges mõne sõbra postituse paremas ülanurgas.

Koputage kuvatavas menüüs peita postitus . See annab Facebookile teada, et soovite näha vähem postitusi, nagu see, mille just peitsite.

02

alates 04

Leidke lehe postitusest peitmisvõimalus

Image

Lehtede postitusi saate peita samamoodi nagu sõprade postitusi. Otsige lihtsalt üles kolm punkti, mis ilmuvad mis tahes lehe postituse paremas ülanurgas, klõpsake / koputage seda ja valige Peida postitus, et öelda Facebookile, et soovite näha vähem selliseid postitusi.

Võite märgata, et mõned teie sõbrad ja meeldinud lehed jagavad sageli uuesti postitusi teistelt inimestelt, kellega te pole sõbrad, või lehti, mis pole teile meeldinud. Seda tüüpi juhtudel märkate, et teil on võimalus peita postitused, mis pärinevad sellelt teiselt Facebooki kasutajalt või lehelt.

Selle konkreetse kasutaja või lehe postituste kuvamise lõpetamiseks klõpsake lihtsalt nuppu või puudutage peida kõik [sõbra nimi / lehe nimi] .

03

alates 04

Lõpeta sõprade või lehtede jälgimine, et lõpetada nende postituste täielik nägemine

Image

Sõprade postituste või meeldinud lehtede peitmine võib aidata Facebookil täpsustada, milliseid postitusi soovite näha, kuid see ei varja iga postitust selle konkreetse sõbra või lehe eest. Kui soovite kõik nende postitused peita, kuid olete siiski nendega ühenduses, peate need jälgima.

Klõpsake või koputage oma voo ükskõik millise sõbra või lehe postituse ülanurgas olevaid kolme punkti ja valige siis Tühista [sõbra nimi / lehe nimi] .

Jääte endiselt lehe sõpradeks ja / või fänniks, kuid te ei näe enam oma uudistevoogudes ühtegi nende postitust. Kui soovite seda kunagi tagasi võtta, nii et hakkate tema postitusi uuesti oma voos nägema, liikuge lihtsalt sõbra profiilile või lehele ja klõpsake või koputage kaanepildi all kuvatavat nuppu Jälgi . Kui soovite seda nuppu rakenduses näha, peate võib-olla puudutama nuppu Veel .

04

alates 04

Lükake sõbra või lehe postitus ajutiselt edasi 30 päeva jooksul

Image

Teine võimalus on sõbra või lehe edasilükkamine, nii et tema postitused kaovad teie uudistevoogudest 30 päevaks täielikult. 30 päeva pärast ilmuvad nad uuesti.

Artiklit uuendas: Elise Moreau