Põhiline Veebiotsing Kuidas blokeerida võõraste inimeste leidmist Facebookis
Veebiotsing

Kuidas blokeerida võõraste inimeste leidmist Facebookis

Kuidas blokeerida võõraste inimeste leidmist Facebookis
Anonim

Hallake, kes saavad teiega suhelda ja teie postitusi näha

Image

  • Valige menüüst Seaded .

    Image

  • Valige vasakus rööpmes privaatsus . Sellel lehel saate kohandada oma postituste nähtavust, aga ka profiili nähtavust otsingutes.

    Image

    Teie tegevuse privaatsusseaded

    Kui leht Privaatsusseaded ja tööriistad on avatud, saate oma seaded lukustada, et inimestel oleks teid raske leida. Esiteks saate muuta seda, kes teie postitusi näeb. Facebooki postitamine muudab teid nähtavaks ja nende jaoks, kes teie postitusi näevad ja seejärel neid jagavad, muutub teie nähtavus laiemaks ja võõraste jaoks on see tõenäolisem.

    1. Valige lehel Privaatsusseaded ja tööriistad jaotises Teie tegevus jaotise Kes näevad teie tulevasi postitusi kõrval oleval valikul Muuda .

      See seade mõjutab ainult postitusi, mille teete pärast siin tehtud muudatusi. See ei muuda varem tehtud postituste seadeid. Varasemate postituste privaatsusseadete muutmiseks kasutage seadet Luba vaatajate arvu piiramine, mida olete jaganud .

      Image

    2. Avanevas jaotises valige rippmenüü .

      Image

    3. Valige menüüst soovitud suvand.

      Kasutajaid ei teavitata, kui olete nad postituse nägemisest välistanud.

      Image

      Avalik. See suvand teeb kõik teie postitused kõigile nähtavaks. Seega, ÄRA VALI seda, kui tahad oma postitusi võõraste eest peita.

      Sõbrad . Ainult teie Facebooki sõbrad näevad teie postitusi.

      Sõbrad v.a. Kõik teie sõbrad, välja arvatud siin valitud, näevad teie postitusi.

      Konkreetsed sõbrad . Ainult teie valitud sõbrad näevad teie postitusi; kõik teised sõbrad ei näe neid.

      Ainult mina . See seade muudab teie postitused nähtamatuks kõigile peale teie. Võite selle valiku valida, kui soovite alustada postitust kohe ja lõpetada see hiljem, et seda teistega jagada. Kui olete valmis, et teised seda näeksid, saate privaatsusseadet muuta.

      Kohandatud . See valik võimaldab teil oma postituste nähtavust täpsustada, sealhulgas need, mida soovite jagada, ja need, mida te ei soovi jagada.

      Pidage meeles, et hoolimata sellest, kui tihedalt oma privaatsusseadeid lukustate, kui jagate kellegagi midagi, on võimalik, et nad jagavad seda teistega, sealhulgas inimestega, keda te isiklikult ei tunne.

      Kui keegi ei kuulu nende hulka, kelle olete määranud teie postitusi nägema, ja sildistate nad postituses, näeb see inimene seda postitust.

      Privaatsusseaded sellele, kuidas inimesed teid leiavad ja teiega ühendust võtavad

      Nüüd, kui teie postitusi näevad ainult need, keda soovite näha, peaksite ka sõprade taotluste või Facebooki otsingute kaudu otsustama, kuidas või kui soovite, et inimesed teiega ühendust võtaksid. Alustage samalt ekraanilt Privaatsusseaded ja Tööriistad.

      1. Lehel Privaatsusseaded ja tööriistad leiate jaotise Kuidas inimesed teid leiavad ja teiega ühendust võtavad.

        Image

      2. Valige jaotise Kes saab teile sõbrataotlusi saata, valige Redigeeri . Valige ripploend jaotises Kes saab teile sõbrataotlusi saata .

        Image

      3. Teil on valida kõigi ja sõprade sõprade vahel . Valikuvõimalus Kõik lubavad võõrastel saata teile sõbrapäringu. Sõbrasõbrad lubavad päringu saata ainult inimestel, kes on juba teie Facebooki sõpradega sõbrad, see vähendab teie ja kõigi teiste, kes võivad teile päringu saata, "eraldatuse astet". Tehke oma valik, seejärel valige Sule .

      4. Valige lehel Privaatsusseaded ja tööriistad valiku Kes saab teie sisestatud e-posti aadressi abil teid otsida, käsk Muuda . Valige rippmenüü abil üks suvanditest ( Kõik, Sõprade sõbrad, Sõbrad või Ainult mina ). Mida madalamale nimekirja lähete, seda vähem on tõenäoline, et keegi saab teie e-posti aadressi abil teid Facebookist leida. Kui olete lõpetanud, valige Sulge .

        Image

      5. Valige lehel Privaatsusseaded ja tööriistad valiku Kes saab teie esitatud telefoninumbrit kasutades teid otsida, käsk Muuda . Valige rippmenüü abil üks suvanditest ( Kõik, Sõprade sõbrad, Sõbrad või Ainult mina ). Mida madalamale nimekirja lähete, seda vähem on tõenäosust, et keegi kasutab teie telefoninumbrit teid Facebookist leidmiseks. Kui olete lõpetanud, valige Sulge .

        Image

      6. Valige lehel Privaatsusseaded ja tööriistad valiku Kas soovite, et väljaspool Facebooki asuvad otsingumootorid lingiksid teie profiiliga, valige Muuda . Jaotise allosas kontrollige, kas suvand Luba otsingumootoritel väljaspool Facebooki teie profiilile linkida on tühistatud. Kui see on valitud, võimaldab see valik inimestel teie Facebooki profiili leida, kui kasutate Google'i ja muid otsingutööriistu. Kui olete lõpetanud, valige Sulge .

        Kui olete selle valiku valinud ja selle tühistate, võib teie profiiliga linkimise lõpetamine otsingumootoritel võtta veidi aega.

        Image

        Võõra blokeerimine, kes võtab teiega ühendust

        Kui vaatamata kõigile teie parimatele pingutustele võtab mõni võõras inimene teiega ühendust Facebookis, võite selle isiku edaspidistest kontaktidest blokeerida.

        1. Ekraanil Privaatsusseaded ja tööriistad, kus oma privaatsussätteid kohandasite, valige vasakpoolsel rööpmel Blokeerimine .

          Image

        2. Jaotises Blokeeri kasutajad lisage antud väljale inimese nimi või e-posti aadress ja valige Blokeeri . See toiming takistab nendel inimestel teie postitusi nägemast, teid postitustes ja piltides sildistamast, teiega vestlust alustamas, teid sõbraks lisades ja rühmadesse või sündmustele kutseid saates. See ei mõjuta rakendusi, mänge ega rühmi, milles mõlemad osalete.

          Kui olete kellegagi enne nende blokeerimist sõber, blokeerib blokeerimine ka neid.

          Image

        3. Kui soovite blokeerida üksikisiku sõnumid, rakenduste kutsed või sündmuste kutsed, kasutage selleks sama blokeerimise haldamise ekraani jaotisi.