Põhiline Sotsiaalmeedia Kuidas Facebookis postitust kustutada
Sotsiaalmeedia

Kuidas Facebookis postitust kustutada

Kuidas Facebookis postitust kustutada
Anonim

Siit saate teada, kuidas peita postitusi ka Facebookis

Image

Kui soovite vaid takistada inimesi teie profiili postitust nägemast, võite selle lõpliku kustutamise asemel valida Peida ajajoonelt . Kui teete seda, kaob see teie profiilist. Kuid see võib siiski ilmuda muudes Facebooki kohtades - näiteks uudistevoo või otsingutulemustes. Kui soovite seda kunagi peita, saate selle taastamiseks liikuda oma profiilil aktiivsuslogi .

  • Facebook palub teil kustutamise kinnitada. Kui soovite edasi liikuda, valige Kustuta .

    Image

  • Postitus ei ole enam teie ajaskaalal. Pärast kustutamist ei saa seda tagasi võtta.

    Mida peate teadma Facebooki postituste kustutamisest

    Isegi kui kustutate midagi pärast sekundit või kaks pärast selle postitamist, pole garantii, et keegi seda ei näinud.

    Samamoodi ei tähenda ainult see, et kustutasite postituse Facebookist, seda, et see on lõppenud. Facebook ütleb, et kui midagi kustutate, eemaldab see selle saidilt, kuid osa teavet võib jääda Facebooki serveritesse.

    Sõltuvalt sellest, mida postitasite, võib kogu selle konkreetse postitusega seotud teabe püsiv kustutamine nõuda konto kustutamist. Teisisõnu, see, et te ei näe postitust enam Facebookis, ei tähenda veel, et see oleks täielikult kadunud.

    Kuidas peita oma Facebooki postitusi teatud inimestelt

    Mõnel juhul võite postitada midagi Facebooki ainult selleks, et mõista, et soovite, et ainult mõned teie sõbrad seda näeksid. Selle täieliku kustutamise asemel saate Facebooki pakutavate nähtavusvalikute abil määrata kohandatud filtri selle jaoks, kes seda näevad.

    1. Leidke Facebooki postitus, mida soovite teatud inimeste eest peita, otsides selle oma uudistevoo või profiili ajajoonelt.

    2. Valige veebis kuupäeva kõrval kuvatav allanool . Koputage rakenduses kolme punkti, mis kuvatakse postituse ülanurgas, seejärel puudutage käsku Muuda privaatsust .

    3. Valige, keda soovite postitust näha. (Avalik. Sõbrad, Sõbrad, välja arvatud …, Konkreetsed sõbrad, Ainult mina, Kohandatud jne). Täiendavate nähtavuse võimaluste nägemiseks peate võib-olla valima Veel või Kuva kõik .

      Image

    4. Kui valite midagi nagu Sõbrad, välja arvatud … või Konkreetsed sõbrad, palub Facebook teil täpsustada, keda teete või mida te ei soovi kaasata. Võimalik, et peate oma nähtavuse valiku seadistamise valimiseks valima Salvesta muudatused .

      Saate muuta kõigi olemasolevate Facebooki postituste nähtavust või enne uue postitamist.

      Koostage kohandatud Facebooki sõprade loend, et kiiresti ja hõlpsalt postitusi konkreetse sõpruskonnaga jagada. Kui see on loodud, ilmub see loend teie nähtavuse valikutesse, kui klõpsate valikul Veel või Kuva kõik . Kohandatud loendi loomine eeldab, et iga kord, kui postitate, peate täpsustama, keda teete või ei soovi, et te seda näeksite.