Põhiline Veebiotsing Kuidas Facebooki kohtade asukoha jälgimist keelata
Veebiotsing

Kuidas Facebooki kohtade asukoha jälgimist keelata

Kuidas Facebooki kohtade asukoha jälgimist keelata
Anonim

Kui see funktsioon hiilib teid natuke eemale, pole te üksi.

Image

  • Parim veebist
  • Otsingumootorid
  • Veebisaidi haldamine
  • autor: Andy O'Donnell

    Vanem turbeinsener, kes tegeleb Interneti ja võrguturbega.

    36

    36 inimest leidis, et see artikkel on kasulik

    Kui teile ei meeldi, kui Facebook tutvustab oma asukohateavet külalisteraamatu jaoks, saate selle välja lülitada (omamoodi). Vaatame mõnda asja, mida saate teha oma asukohaandmete eemaldamiseks kaardilt Facebook Places.

    Enne nende Facebooki üleslaadimist eemaldage oma piltidelt geotahvid

    Veendumaks, et tulevased Facebooki ja muudesse sotsiaalmeedia saitidele postitatud pildid ei paljasta teie asukohateavet, peaksite veenduma, et geograafiliste tähiste teavet ei salvestata esiteks. Enamasti tehakse seda nutitelefoni kaamerarakenduses asukohateenuste seade väljalülitamisel, nii et geosildide teavet ei salvestata pildi EXIF-i metaandmetesse. Samuti on rakendusi, mis aitavad teil juba tehtud piltide geograafilise asukoha teavet eemaldada. Võite proovida deGeot (iPhone) või foto privaatsuse redigeerijat (Android), et eemaldada fotodelt geograafilise tähise teave enne nende sotsiaalmeedia saitidele üleslaadimist.

    Keelake oma mobiiltelefonis / seadmes Facebooki asukohateenused

    Kui te esimest korda oma mobiiltelefoni Facebooki installisite, küsis see tõenäoliselt luba oma telefoni asukohateenuste kasutamiseks, et see annaks teile võimaluse "registreeruda" erinevates kohtades ja sildistada fotod asukohateabega. Kui te ei soovi, et Facebook teaks, kust midagi postitate, peaksite selle loa oma telefoni asukohateenuste seadete piirkonnas tühistama.

    Lubage Facebooki sildiülevaatuse funktsioon

    Facebook üritas hiljuti minna üle ülitäpse privaatsusseadete struktuurilt ülilihtsale. Nüüd näib, et te ei saa valikuliselt takistada inimesi teid mingis asukohas sildistamast, kuid võite siiski sisse lülitada sildi ülevaatuse funktsiooni, mis võimaldab teil vaadata üle kõik, kuhu olete märgitud, näiteks pilt või asukoha registreerimine. Saate otsustada, kas sildid postitatakse enne nende postitamist, kuid ainult siis, kui siltide ülevaatuse funktsioon on lubatud.

    Facebooki sildiülevaate funktsiooni lubamine

    1. Logige sisse Facebooki ja valige lehe paremas ülanurgas nupu "Kodu" kõrval seadete tabaluku ikoon.
    2. Klõpsake menüü Privaatsuse otseteed all nuppu Kuva rohkem sätteid .
    3. Klõpsake ekraani vasakus servas valikul Ajaskaala ja sildistamine .
    4. Jaotises Kuidas ma saan hallata silte, mida inimesed lisavad ja märgistamissoovitusi? menüü Ajajoon ja sildistamise sätted jaotises Klõpsake nuppu Redigeeri, kui soovite vaadata silte, mida inimesed teie enda postitustele lisavad, enne kui sildid ilmuvad Facebookis?
    5. Klõpsake nuppu Keelatud ja muutke selle säte väärtuseks Lubatud.
    6. Klõpsake nuppu Sule .

    Pärast selle sätte lubamist peab iga postitus, kuhu olete märgitud, olenemata sellest, kas see on foto, asukoha registreerimine jne, saama teie digitaalse kinnituse templi, enne kui see teie ajajoonele postitatakse. See takistab tõhusalt kedagi teie asukoha ilma teie selgesõnalise loata postitamast.

    Piirake seda, kes teie „asju” Facebookis näeb

    Samuti asub äsja uuendatud Facebooki privaatsusseadete piirkonnas valik "Kes mu asju näevad". Siin saate piirata tulevaste postituste (nt nende, millel on geotahvid) nähtavust. Võite valida „Sõbrad”, „Ainult mina”, „Kohandatud” või „Avalik”. Soovitame mitte valida avalikku, välja arvatud juhul, kui soovite, et kogu maailm teaks, kus te olete ja kus olete olnud.

    See valik kehtib kõigi tulevaste postituste korral. Üksikuid postitusi saab muuta nii nende loomisel kui ka pärast nende loomist, juhuks, kui soovite hiljem midagi avalikumaks või privaatsemaks muuta. Võite kasutada ka suvandit „Luba varasemaid postitusi”, et muuta kõik vanad postitused, mis võisid olla „Avalikud” või „Sõprade sõbrad”, väärtuseks „Ainult sõbrad”.

    Hea mõte on kontrollida oma Facebooki privaatsusseadeid umbes kord kuus, kuna näib, et nad teevad regulaarselt põhjalikke muudatusi, mis võivad mõjutada teie olemasolevaid sätteid.