Põhiline Veebiotsing Kuidas vältida võõraste inimeste Facebooki profiili nägemist
Veebiotsing

Kuidas vältida võõraste inimeste Facebooki profiili nägemist

Kuidas vältida võõraste inimeste Facebooki profiili nägemist
Anonim
  • Parim veebist
  • Otsingumootorid
  • Veebisaidi haldamine
  • autor Linda Roeder

    Image

    Sellel kauaaegsel veebihuvilisel ja konsultandil on laiad teadmised isiklike veebilehtede toimimise kohta.

    54

    Sellest artiklist oli abi 54 inimest

    Kui teil on probleeme võõrastega, kes teie Facebooki profiili vaatavad ja seejärel teiega ühendust võtavad, on aeg teha oma privaatsusseadetes mõned muudatused, et ainult teie Facebooki sõprade loendis olevad inimesed näeksid teie profiili. Võõrad ei näe teid enam ega saa teile sõnumeid saata. Nüüdsest näevad teid ainult sõbrad.

    Ei ole võimalik näha, kes on teie profiili või postitusi Facebookis vaadanud, seetõttu peate oma privaatsusseadete kohandamisel olema eriti tähelepanelik, et võõrad teie profiilis ei hiiliks.

    Klõpsake oma Facebooki lehe ülaosas ekraani paremal asuvat allapoole suunatud noolt ja valige rippmenüüst Seaded . Ekraani Privaatsusseaded ja tööriistad avamiseks klõpsake vasakus veerus lingil Privaatsus. Lehel on kolm privaatsuse valiku kategooriat. Oma privaatsuse kaitsmiseks muutke neid jaotisi järgmiselt.

    Kes näevad mu kraami?

    • Esimeses kategoorias küsimuse kõrval, kes ütleb: "Kes näevad teie tulevasi postitusi?" valige nupp Redigeeri, et täpsustada, kes näevad tulevikus teie postitusi. Valige Sõbrad, et kõik, välja arvatud teie Facebooki sõprade loendis olevad inimesed, ei näeks teie profiili. On ka teisi võimalusi, lihtsalt ärge valige Avalik, mis võimaldab kõigil teie profiili näha. Võite valida Ainult mina, mis takistab isegi teie sõpradel teie postitusi näha, või võite valida kindla sõprade rühma - need, kes on teie vestlusloendis, inimesed, kelle olete pereliikmeteks määranud, ja muud sõprade alamklassid. Muudatuse salvestamiseks klõpsake nuppu Sule . Tulevased postitused märgitakse teie määratud rühmale nähtavaks, välja arvatud juhul, kui teete oma postitust käsitsi muudatuste tegemise ajal.
    • Klõpsake valiku „Vaata kõiki oma postitusi ja asju, millesse teid on märgitud” kõrval asuval käsul Kasuta tegevuste logi. Valige vasakpoolselt paneelilt postitused, kuhu olete märgitud. Hõljutage kursorit iga postituse vaatajaskonna ikooni kohal. Enamik neist ütleb, et postitusi näevad postitaja ja kõik postituse sõbrad. Avage iga postitus, mida soovite muuta, ja eemaldage silt või erinevalt postitusest, kui see teile varem meeldis. See on link teie profiilile.
    • Klõpsake valiku "Kas piirata sõprade või avalike sõpradega jagatud postituste vaatajaskonda" kõrval olevat valikut Piirata varasemaid postitusi ? kõigi nende vanade postituste vaatajaskonna muutmiseks sõbraks.

    Kes saavad minuga ühendust võtta?

    Selles kategoorias on ainult üks seade, kuid see on oluline. Klõpsake nupu Redigeerimine kõrval asuvat jaotist "Kes saab teile sõbrataotlusi saata?" Ja valige sõprade sõbrad . Ainus teine ​​võimalus on "Kõik", mis lubab kõigil teile sõnumeid saata.

    Kes oskab mind üles otsida?

    Selles kategoorias on kolm küsimust. Kasutage valiku tegemiseks kõigi kõrval asuvat nuppu Redigeerimine . Valige sõprade jaoks üksused "Kes võib teie sisestatud e-posti aadressi abil teid otsida" ja "Kes teie esitatud telefoninumbrit kasutades võib teid otsida?" Lülitage välja valiku „Kas soovite, et väljaspool Facebooki asuvaid otsingumootoreid linkiksite teie profiilile?”

    Konkreetsete isikute blokeerimise valikud

    Privaatsusseadete muutmisega peaks teie probleem hoolitsema, kuid kui teil on konkreetseid võõraid inimesi, kes teiega ühendust võtavad, saate nad ja nende sõnumid kohe blokeerida. Valige seadete ekraani vasakpoolselt paneelilt Blokeerimine ja sisestage inimese nimi jaotistesse „Kasutajate blokeerimine” ja „Blokeeri sõnumid”. Keegi blokeerides ei näe ta teie postitatavaid asju, märgistab teid, ei alusta vestlust, ei lisa teid sõbraks ega kutsu üritustele. Samuti ei saa nad teile sõnumeid ega videokõnesid saata. Blokeering ei kehti rühmade, rakenduste või mängude kohta, kuhu kuuluvad nii teie kui ka võõras, kes teid häirib.

    Kogukonna standardite rikkumised

    Facebook pakub meetodeid, et teatada igast Facebooki liikmest, kes paneb toime ühenduse kogukonna standardi rikkumise. Kõigist Facebooki liikmetest, kes mõne neist kohustub, tuleks saidile teatada. Nende rikkumiste hulka kuulub:

    • Kiusamine ja ahistamine
    • Otsesed ohud
    • Seksuaalne vägivald ja ärakasutamine
    • Ähvardus jagada intiimseid pilte või videoid

    Rikkumisest teatamiseks klõpsake Facebooki ekraani ülaservas asuvat abikeskuse ikooni ja sisestage konkreetsete juhiste otsimisväljale "kuidas teatada ähvardavast sõnumist".