Põhiline Sotsiaalmeedia Kuidas teada saada, kas keegi blokeeris teid Facebookis
Sotsiaalmeedia

Kuidas teada saada, kas keegi blokeeris teid Facebookis

Kuidas teada saada, kas keegi blokeeris teid Facebookis
Anonim

Kas te pole sõbra postitusi viimasel ajal näinud? Võibolla see on tahtlikult

Image

  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
  • Sotsiaalsed võrgustikud
  • autorBrad Stephenson

    Brad Stephenson on vabakutseline tehnika- ja geekultuurikirjutaja, kellel on vähemalt 12-aastane kogemus. Ta kirjutab Windows 10, Xbox One ja krüptovaluuta kohta.

    111

    Sellest artiklist oli abi 111 inimest

    Sõbra blokeerimine Facebookis võib olla pettumust valmistav kogemus ja võib paljudele üllatusena tulla seetõttu, et sotsiaalvõrgustik ei ütle teile, millal see juhtub.

    On neli ühist märki, millele tähelepanu pöörata, kui arvate, et keegi on teid Facebookis blokeerinud.

    • Te ei näe enam nende postitusi oma Facebooki voos.
    • Te ei leia neid Facebooki otsingust.
    • Te ei saa neile Facebook Messengeri kaudu otsest sõnumit saata.
    • Neid ei kuvata teie Facebooki sõprade nimekirjas.

    Siit saate teada, kuidas blokeerimise tõendite põhjalikku kontrollimist.

    Kuidas leida oma Facebooki voost sõbra postitusi

    Paljud inimesed hakkavad kõigepealt kahtlustama, et mõni sõber on nad Facebookis blokeerinud, kui saavad aru, et nad pole mõnda aega oma postitusi oma söödas näinud. Kui see juhtub, on oluline mitte järelduste peale hüpata, kuna Facebooki algoritm võib sageli postitusi teie eest varjata, kuna see on kurikuulus, kui näitate teile mõnede kontode sisu teiste peal. Võimalik, et teid on kantud piiratud nimekirja. Siit saate teada saada, kas algoritm või blokk vastutab puuduvate postituste eest.

    1. Klõpsake Facebooki veebisaidil või rakenduses ekraani ülaservas otsinguribale ja sisestage sõbra nimi. Kui te pole veel sisse loginud, tehke see kindlasti kõigepealt.
    2. Kui nende nimi kuvatakse otsingutulemustes, klõpsake seda.
    3. Nüüd tuleks teile näidata lehte, kus on tema profiilifoto ja kõik tema hiljutised postitused.

    Kui teie sõbra nime teie otsingus ei kuvata, võib see olla märk sellest, et ta on teid blokeerinud.

    Kuidas otsida Facebooki sõpra?

    Kiire viis kontrollida, kas mõni teine ​​Facebooki konto on teid blokeerinud, on otsida tema nime Facebooki veebisaidi ja rakenduse ülaosas asuva otsinguriba kaudu. Kui nende nime otsingutulemustes ei kuvata, tähendab see, et nad on teid blokeerinud.

    Sõbra otsimisel otsinguriba abil on oluline veenduda, et kirjutate mitte ainult tema nime õigesti, vaid kasutate ka nime, mille nad on otsustanud kasutada oma Facebooki konto jaoks.

    See võib olla pettumust neile, kes üritavad sõpru leida, kuid tegelikkus on see, et mõned Facebooki kasutajad otsustavad kasutada oma profiilides oma initsiaale või isegi hüüdnime. See tähendab, et nende kontosid pärisnime otsimisel ei kuvata. Selle vältimiseks küsige sõbralt, kas nad teavad, millist kasutajanime nad kasutavad. Samuti võite kedagi otsida, sisestades tema e-posti aadressi, kuid peate teadma konkreetset e-posti aadressi, mida nad kasutasid oma Facebooki konto loomisel.

    Kuidas kontrollida, kas teid blokeeritakse Facebooki Messengeri kaudu

    Kui kasutate oma nutitelefonis, tahvelarvutis või arvutis Facebook Messengeri rakendust, saate ka otsese sõnumi saatmise abil kontrollida, kas keegi pole teid blokeerinud.

    1. Avage Facebook Messengeri rakendus.
    2. Puudutage paremas ülanurgas asuvat kirjutamisikooni, mis näeb välja nagu pliiats ja märkmik. See ikoon võib rakenduse mõne versiooni korral tunduda pluss sümbolina .
    3. Pärast ikooni koputamist palub rakendus teil sisestada selle inimese nimi, kellele soovite sõnumi saata. Alustage oma sõbra nime väljale sisestamist. Kui nende nimi ja foto kuvatakse ekraanil, saate neile saata sõnumi ja see tähendab ka seda, et teid pole blokeeritud. Kui nad ei ilmu, tähendab see, et olete kas blokeeritud või olete nende nime valesti kirjutanud.

    Kuidas kontrollida oma sõprade nimekirja, et näha, kas teid blokeeritakse

    Kiire viis näha, kes on teid Facebookis blokeerinud, on vaadata oma sõprade nimekirja. Lihtsamalt öeldes, kui inimene, keda kahtlustate, on teid blokeerinud, ei ilmu teie Facebooki sõprade loendisse, siis olete olnud vaba või blokeeritud. Kui nad ilmuvad teie loendisse, siis olete ikkagi sõbrad.

    1. Sõprade loendi kuvamiseks logige sisse Facebooki rakendusse või veebisaidile ja klõpsake oma profiilifotol .
    2. Nüüd suunatakse teid oma Facebooki profiilile. Teie profiilil peaks olema horisontaalne menüü, millel on valikud Teave, Fotode ja Sõprade kohta. Klõpsake nuppu Sõbrad .
    3. Kui teie sõprade loend on laaditud, saate seda oma käsitsi sirvida, et leida oma sõber või otsida teda, sisestades otsinguväljale tema nime. Ärge unustage otsida nime, mida nad kasutavad oma Facebooki kontol. Kui nad kasutavad hüüdnime, sisestage see oma pärisnime asemel otsingukasti.

    Kui see inimene pole teid blokeerinud ega sõbralikke, kuvatakse ta teie sõprade loendis.